Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben

 

Pampress Natural

adatvédelmi tájékoztató

Bevezető:

2018 május 25-én lép életbe az Európai Unió minden tagországában az új adatvédelmi rendelet, ismertebb nevén a GDPR, mely arra hivatott, hogy az Ön személyes adatinak védelme érdekében szigorítson az eddigi szabályokon. A Pampress Natural mindent elkövetett, hogy az Ön adatait már a GDRP-nak megfelelően jogszerű és biztonságos módon kezelje a jövőben.

 

Adatkezelés célja:

           

A Pampress Natural adatkezelésének célja, hogy honlapjának látogatóit azonosítása, a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevétele céljából, mint a hírlevél küldése, számlázás, valamint a statisztikai adatok készítése a termékek keresettségére, vásárlásra fordított átlagos összeg, használt böngésző és kijelzőtípus vonatkozásában. A statisztisztikai adatok harmadik személynek átadásra nem kerülnek, kizárólag a vásárlói élmény fokozása céljából a fejlesztéseket segítik elő. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a fent meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – az Érintett előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges. A felhasználó a regisztráció alkalmával hozzájárul, hogy személyes érdekéből kifolyólag a futárszolgálat (mint harmadik fél) a szállításhoz szükséges adatokat megkapja.

 

Marketing:

A Pampress Natural marketing tevékenységet első sorban a Facebook-on végez. Elérhetőségünk: www.facebook.com/pampresskft Ön bármikor kedveleheti Facebook oldalunkat és ugyanúgy bármikor vissza is vonhatja a kedvelést. Így szabadon dönthet arról, hogy szeretné látni posztjainkat vagy sem.

 

Fontos azonban kijelenteni, hogy azért nem vállalunk felelősséget, ha a Facebook az Ön érdeklődési körei alapján mégis az Ön üzenőfalára irányítja hírdetésünket, illetve, ha az Ön valamely ismerőse tetszésnyilvánítása következtében mutatja meg Önnek a Facebook a Pampress által készített posztokat.

Ki az adatkezelő?

Pampress Kft.
Kapcsolattartó: Gollowitzer Barnabás +36 30 247-8852
Központi iroda
Telefon: +36 96 579-202
Fax: +36 96 579-203
E-mail:pampress@pampress.hu 
Székhely és levelezési cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Vadvirág utca 10.


Adószám: 12698651-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-009787
Bejegyző bíróság: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Cégbírósága
Bejegyzés éve: 2001

Adatvédelmi tisztviselő:

A GDPR 37. cikkének (1) bekezdése előírja, hogy adatvédelmi tisztviselőt három esetben kell kijelölni:

a)    ha az adatkezelést közhatalmi szervek vagy egyéb, közfeladatot ellátó szervek végzik;

b)     ha az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó fő tevékenységei olyan adatkezelési műveleteket foglalnak magukban, amelyek az érintettek rendszeres és szisztematikus, nagymértékű megfigyelését teszik szükségessé;

c)    ha az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó fő tevékenységei a személyes adatok különleges kategóriáinak 7 vagy 8 a büntetőjogi felelősség megállapítására vonatkozó határozatokra és bűncselekményekre vonatkozó adatok nagy számban történő kezelését foglalják magukban.

 

Mivel cégünk egyik kritérium szerinti adatrögzítést sem végez, ezért nem került kinevezésre adatvédelmi tisztviselő. Az adatkezeléssel kapcsolatos észrevételeket, reklamációkat, kéréseket. A kapcsolatfelvételi ürlap segítségével juttathatja el cégünkhöz.

https://pampress.hu/kapcsolatfelvetel.html

A személyes adatok kezelésének célja és jogalapja:

Cél/tevékenység

Kezelt adatok

Jogalap

Tárolás időtartama

Vásárlói fiók létrehozása (regisztráció közvetlenül, vagy Facebookon keresztül)

E-mail cím, jelszó (hashelt változatban), szállítási és számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet,

ajtó (a vásárlói fiók létrehozása opcionális)

Szerződés

teljesítéséhez / szerződés megkötését megelőző lépések megtételéhez szükséges

A vásárló kérésére történő törlésig

(megjegyzés: ha történt rendelés a fiókból, akkor a további adatkezelés hatására a vásárló adatait lehetséges, hogy a fiók törlése után is tároljuk).

Rendelés

E-mail cím, szállítási és számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet,

ajtó (a rendeléshez kötelező az adatokat megadni, azok nélkül nem lehetséges a rendelés és így a szerződés teljesítése)

Szerződés teljesítéséhez szükséges

8  év

Rendelés

állapotfrissítés üzenet e-mailen

Név, e-mail cím

Szerződés teljesítéséhez szükséges

8  év

Üzenetküldés kapcsolatfelvételi űrlappal

Név, e-mail cím, telefonszám, üzenet

Szerződés

teljesítéséhez / szerződés megkötését megelőző lépések megtételéhez szükséges

90 nap az utolsó megkereséstől akkor, ha nem meglévő

vásárló, 8 év az utolsó vásárláshoz képest akkor, ha már vásárolt korábban az érintett

Számlázás

E-mail cím, számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó

Jogi kötelezettség

teljesítéséhez szükséges

8  év

Értékelés kérése vásárolt termékről

Név, e-mail cím, telefonszám

Jogos érdek (az adatkezelés ellen tiltakozhat)

Az adatkezelés elleni tiltakozásig

Hálózatbiztonság garantálása

Technikai adatok a látogatásról: IP cím és a böngésző user agent karakterlánca

Jogos érdek (az adatkezelés ellen tiltakozhat)

3  nap

Hírlevélküldés

Név, e-mail cím

Hozzájárulás (bármely

A hozzájárulás

 

 

időpontban visszavonhatja)

visszavonásáig

Termék értékelés

Név, e-mail cím, 1-5 értékelés, rövid vélemény, kifejtett vélemény, ajánlás ténye

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

Termékkel kapcsolatos kérdés küldése termékadatlapról

Név, e-mail cím, kérdés

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

Hozzászólás blogbejegyzéshez

Név, e-mail cím, webcím, szöveg

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

 

Adatok továbbítása és adatfeldolgozók

 

Név

Tevékenység

Elérhetőség

 

Webtar.hu

e-mail szolgáltató

9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60,

 

TAX-ÓVÁR Kft.

könyvelés

9200 Mosonmagyaróvár, Városkapu tér 6. tetőtér 7.

 

Kontornet Bt.

online számlázó

9081 Győrújbarát, Fő u. 45.

info@startuzlet.hu https://startuzlet.hu

 

 

GLS Hungary

futárszolgálat

2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.

 

Kontornet Bt.

tárhelyszolgáltató

9081 Győrújbarát, Fő u. 45.

info@startuzlet.hu https://startuzlet.hu

 

Az érintettek jogai:

2018. május 25-től a GDPR értelmében a következő jogok illetik meg a magánszemélyeket:

  • Személyes adataihoz való hozzáférés joga.
  • Személyes adatainak változtatásához, helyesbítéséhez való jog.
  • Személyes adatai törlésének kérelmezéséhez való jog.
  • Személyes adatai korlátozásához való jog.

 

Jogainak érvényesítéséhez Önnek nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni velünk az oldalunkon látható elérhetőségek valamelyikén.

Panasz benyújtásának módja:

Amennyiben úgy érzi, hogy az adatkezelésünkkel kapcsolatos problémáját nem tudja, vagy nem akarja velünk kommunikálva megoldani, akkor panaszát elküldheti az illetékes hatóságnak:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) 1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Telefon: +36-1-3911400

Telefax: +36-1-3911410

Web: http://naih.hu

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Online ügyindítás: http://naih.hu/online-uegyinditas.html

Süti (cookie) információk:

A HTTP-süti (általában egyszerűen süti, illetve angolul cookie) egy információcsomag, amelyet a szerver küld a webböngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A sütiket maga a webszerver hozza létre a böngésző segítségével a felhasználó gépén, ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra.

 

Közvetlenül általunk elhelyezett sütik

 

Webáruház rendszerünk közvetlenül a következő sütiket helyezheti el az Ön által használt eszközön:

Süti (cookie) neve

Célja

Tárolási idő

PHPSESSID

Munkamenet azonosító. Szükséges a webáruház alapvető működéséhez, a kosárba helyezéshez és így a megrendeléshez.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

euCookieWarningAccepted

Ha megjelent a Cookie figyelmeztető sáv, és a látogató a "Rendben" gombra kattint, akkor ennek az eseménynek a rögzítésére szolgál.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

felnottBelepett

Ha bizonyos tartalmak csak felnőtt látogatók részére szólnak, akkor az erről szóló figyelmeztető elfogadásának rögzítésére szolgál.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

Külső szolgáltatók (harmadik fél) által elhelyezett sütik:

 

Az oldal Facebook és Google Analistic beépített szolgáltatásokat használ, az általuk használt sütik az alkalmazások szerinti tárolási idővel rendelkeznek.

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
GDPR Adatkezelési tájékoztató
Popup